0
HOME - block blog 4 - Origin - NL

Klassiek behang

Sierlijke ornamenten, warme kleuren en klassieke bloemen prints

HOME - block blog 2 - Origin - NL

Showroom ETC Culemborg

Bezoek de showroom van Origin - luxury wallcoverings op het ETC te Culemborg.

HOME - block blog 3 - Origin - NL

Natuurlijke materialen

Steen, hout, dierenhuid, veren of bladeren, bekijk ons assortiment natuurlijk behang.

HOME - block blog 5 - Origin - NL

Nieuwe behang collectie Identity

Het luxe behang van Identity omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties.

HOME - block blog 1 - Origin - NL

Nieuw: Wunderkammer

Een eigenzinnige behangcollectie vol stijl, karakter en wereldse allure.

HOME - block blog 6 - Origin - NL

Retro behang

Creëer met grafisch behang een opvallende retro wand in het interieur.

Over Origin - luxury wallcoverings

Door de jaren heen heeft Origin - luxury wallcoverings zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. De specifieke Origin look, rijk en warm tegelijkertijd, is de basis van het succes van de Origin - luxury wallcoverings collecties. Alle wandbekleding wordt door het Nederlandse Origin - designteam ontworpen. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends.

Eigen ambachtelijke productie

Origin - luxury wallcoverings koestert haar eigen ‘boutiquefabriek’ in Nederland. Hier produceren zij met veel passie en volgens de hoogste normen een verscheidenheid aan wandbekleding. Middels verfijnd ambachtelijk werk en met respect voor de natuur creëert Origin bijzondere behangcollecties die voldoen aan de hoogste verwachtingen. Meer weten? Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van het bedrijf en de wijze waarop de wandbekleding van Origin - luxury wallcoverings wordt geproduceerd.

Superb design

Door het gebruik van verschillende druktechnieken krijgt de Origin wandbekleding een adembenemende uitstraling. De traditionele lijmdruk methode voorziet het behang van een mat en natuurlijk uiterlijk. De basis van elegante zijdedruk is de ambachtelijk aangebrachte verflaag die het product het gevoel en uiterlijk van natuurlijke zijde geeft. Beide technieken worden toegepast op vliesbehang wat werkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. In combinatie met eco texture krijgt de wandbekleding een aangenaam tastbare oppervlaktestructuur wat een chique en stijlvol resultaat garandeert.

Professionele kwaliteit

De wandbekleding van Origin - luxury wallcoverings voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Hierdoor is het behang uitermate geschikt voor professionele toepassingen zoals hotels, restaurants, kantoorpanden en andere high-traffic areas.

HOME - video
Loading...